رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت (صنعتی)
دسته بندی | صنعتی |
فرمت فایل | doc |
تعداد صفحات | 9 |
حجم فایل | 46 کیلو بایت |
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود
پرداخت و دانلود
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
(قابل ویرایش و اماده پرینت)Wordفرمت :
تعداد صفحات: 9
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
برخی از سر فصل ها:
مقدمه
نحوه شیوع بیماری
علائم عمده بیماری
ممارست های کاری
بهداشت شخصی
کمک های اولیه
آموزش کارگران
مراقبت پزشکی
تست سرولوژیکی و تشریح آن
درمان
مقدمه:
بروسلوز یک نوع بیماری است که ممکن است از حیوانات به انسان منتقل شود. اما در مورد انتقال آن از انسان به انسان هنوز به موردی برخورد نشده است.
وقتی که وضعیت های شیوع بروسلوز توسط پزشکان گزارش می شود می بینیم که شیوع بیماری عمدتا توسط سهل انگاری دامپروران ، کارکنان کشتارگاه و بسته بندی گوشت و گهگاه دامپزشکان رخ می دهد. به همین دلیل دقت ما بر روی ممارست در کار و بهداشت شخصی خوب در کار می باشد.
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود
پرداخت و دانلود
[ چهارشنبه 27 دی 1396 ] [ 5:55 ] [ یونس داوری ]
[ ]